ANDRE HAZES

ANDRE HAZES

Live in Concert

Tickets: 
€ 45 - 51 - 63
€ 109 - 165
Eerstvolgende voorstelling: 
zaterdag 14 augustus 2021

Eindelijk goed nieuws!  Je zal dankzij het COVID SAFE TICKET op het concert van André Hazes op 14 augustus in Middelkerke geen mondmasker moeten dragen en ook geen afstand moeten bewaren.  Zo wordt dit concert het feest waar jij en de artiest al lang naar uitkijken.

 

Wat houdt het Covid Safe Ticket in?

 

Je zal het concert kunnen bijwonen als je aan één van deze voorwaarden voldoet.

 

- Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat en bent al meer dan 2 weken ingeënt.

- Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.

- Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat (48 uur geldig vanaf de dag van de test)

- Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel (bv. in een apotheek) met een negatief resultaat (24 uur geldig vanaf de dag van de test)

 

Aan de ingang zal je gevraagd worden om je Covid Safe Ticket status te tonen in combinatie met je identiteitskaart.  Download hiervoor de officiële CovidSafeBE-app.  Beschik je niet over een smartphone?  Dan kun je het Covid Safe Ticket ook printen.

 

OPGELET! Er zal NIET KUNNEN gestest worden aan de ingang van de Proximus Pop-Up Arena.

 

Wat zijn de verdere stappen?

- Nu hierover duidelijkheid bestaat, ontvang je op korte termijn op het e-mail adres waarmee je je bestelling hebt gedaan je concerttickets.  Want naast je Covid Safe Ticket - dat toegang geeft tot het evenement - heb je natuurlijk ook een normaal zaalticket nodig om het concert bij te wonen.  Om aan de ingang wachtrijen te vermijden, vragen we jou om je ticket(s) te printen en mee te brengen.  Hierdoor kunnen tickets sneller worden gescand en kan je sneller naar je plaats in de zaal.

 

- Enkele dagen voor het evenement ontvang je nog een tweede e-mail met praktische informatie en richtlijnen over de manier waarop de toegang zal worden georganiseerd.

 

Door het naleven van deze richtlijnen zal je voor het eerst sinds lang opnieuw kunnen genieten van een volledig veilig concert, zonder sociale afstand of mondmasker.

 

Wij danken jullie voor het begrip en kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op 14 augustus 2021 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerkehttp://www.popuparena.be

 

 

Dit concert is i.s.m. BMB Agency