ROB DE NIJS

ROB DE NIJS

Jubileumconcert 75 Jaar

Tickets: 
€ 45 - 35
Eerstvolgende voorstelling: 
zaterdag 30 juni 2018

Als je in het jaar dat je 75 wordt en met je 35ste theatertour door Nederland en Vlaanderen trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan.

 

Heel even maar, omdat Rob nog steeds liever vooruitkijkt dan achterom.  Welke artiest kan zeggen dat hij op deze respectabele leeftijd nog altijd meespeelt in de eredivisie van de Nederlandse muziekscene?

 

Niet voor niets is hij recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs voor zijn repertoire en onmetelijke vakmanschap.

"Vanwege zijn rijke oeuvre, grootste muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven.  Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een grote inspiratiebron voor menig Nederlandse artiest gemaakt" aldus het jury rapport.

Al meer dan 50 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek.  Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en één van de meest succesvolle artiesten van Nederland.

Daarbij weet hij zijn fans blijvend te verrassen met nieuwe projecten en bijzondere samenwerkingen.

De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn nieuwe theatertour alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers de revue zullen passeren.

 

Gaat dat zien!  Nu het nog kan.

 

TICKETS KUNNEN OOK TELEFONISCH BESTELD WORDEN OP HET NUMMER 070/66 06 01