Skip to content

A tribute to GEORGE MICHAEL

The Edge of Heaven Tour

George Michael
09/07/2022
20:00
Kursaal Oostende
49 - 44 - 39
DIT CONCERT WORDT VERPLAATST VAN 12 FEBRUARI 2022 NAAR 9 JULI 2022.

 

The Edge Of Heaven Tour is een ode aan één van de allergrootste artiesten ooit: George Michael

Herbeleef zijn muziek op 9 juli 2022 in Kursaal Oostende.

 

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld.  In de jaren tachtig, negentig alsook begin eenentwintigste eeuw domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met Wham!, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley.

 

Op 9 juli 2022 krijgen de vele George Michael fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tributeconcert The Edge Of Heaven Tour komt terug naar Kursaal Oostende.  Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale 'look-a-like'-leadstemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven.  Alle hits komen aan bod tijdens deze unieke concertavond.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video