Skip to content

ABBA GOLD

#MorepopularthanEver

donderdag 02/11/2023
20:00
Kursaal Oostende
49,50 - 44,50 - 39,50

ABBA is actueel ! ABBA is Cult , ABBA is #MorePopularThanEver

 

Echt een gouden Jubileum !!

 

2022 is een bijzonder jaar voor alle ABBA fans. Want het is precies 50 jaren geleden dat uit de hoofden Agnetha, Benni, Björn en Anna-Frid het totaal geheel ABBA ontstond.

Die Pop eenheid die met hun pop kenners de muziekwereld op zijn kop stelden en domineerden met hun toegankelijke en unieke songs.

 

IN 1992 was de release van Polygrams geluidsdrager "ABBA GOLD - Greatest Hits".

Sinds meer dan 30 jaren ligt deze in de winkels en is op alle online - platforms digitaal te vinden.

Met meer als 30 miljoen verkochte platen is "ABBA GOLD - Greatest Hits " intussen de meest succesvolle ABBA release en telt tot de meest succesvolste albums.

 

De gedachten aan deze jubilea zal in de aankomende shows van ABBA GOLD - The Concert Show onvermijdelijk mee swingen.

 

ABBA GOLD - The Concert Show - de mythe leeft voort.

De Cultband ABBA is al jarenlang een mythe in de pop en rock historie. Met hun aanstekelijke en tegelijkertijd geraffineerde melodieën, die je meteen hoort, was en is de band nog steeds kenmerkend voor hun stijl. Hun muziek werd meteen de sound voor alle generaties.

De nieuwe songs van 2021 passen ook heel goed daarbij en voegen weer een nieuwe generatie daaraan toe. ABBA GOLD the Concert Show pakt de bal op en neemt ABBA 2021 mee in hun programma voor het volgende jaar.

 

De carrière van de ABBA's  werd een droom van goud.

Wat bij de "Grand Prix Eurovision de la Chanson" in Brighton gebeurde was voor ABBA absoluut geen "Waterloo".Met hun succes raakten ze wereldwijd  aan de top !

Meteen ontwikkelde zich een echte ABBA koorts over de hele globe.

Meer dan 375 miljoen verkochte platen wereldwijd en in meer dan 20 landen 124 keer de eerste plaats in de single top hits.

Met ABBA GOLD - the Concert Show wordt deze mythe perfect tot een nieuw leven gebracht. Overweldigend, onvergetelijk en meeslepend. Avond na avond worden de superhits van ABBA, die overal in de Disco's in de zeventiger en tachtiger jaren domineerden , bij ABBA GOLD - the Concert Show volledig meegeleefd.

Zo zorgen de mensen achter "ABBA GOLD the Concert Show" steeds weer - avond aan avond - door hun perfecte aanpak voor echte stormen van enthousiasme.

Onder leiding van Werner Leonard samen met de mensen van ABBA wordt "ABBA Gold the Concert Show"  een waar wereldsucces !

 

ABBA GOLD the Concert Show is de perfecte show !

Als zo de glamour pop en oorwarmers uit de glitterwereld zo perfect op het podium gebracht, ervaart de legendarische pop band een regelrechte wederopstanding.

Het is niet alleen de muziek maar ook de performance die niets te wensen overlaat: Met de meest actuele technische hulpmiddelen wordt het originele ABBA gevoel in het hier en nu

gebracht. De originele kostuums, de zweedse uitspraak van de musici, elk klein detail wordt gevolgd voor een authentieke ABBA performance.

Door de podium technische mogelijkheden van de 21e eeuw wordt de show verrijkt met een Video Show met live camera's en een moderne Retro licht show naast unplugged uitvoeringen van sommige songs, wordt de show een echte ABBA Gold concert gebeuren.

 

Met superhits zoals "Waterloo, Money, money,money, Thank you for the Music, Mamma Mia, SOS, Super Trouper, Dancing Queen, Chiquitita of Fernando", laat ABBA GOLD the Concert Show de ABBA Glitterwereld op plateauschoenen weer opstaan !!!

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video