Skip to content

An Evening with PATRICK HAMILTON & friends

60 years Celebration

zaterdag 18/03/2023
20:00
Concertgebouw Brugge
€ 69,50 - 59,50 - 49,50

Patrick Hamilton viert 60ste verjaardag met uniek concert en 18 topartiesten.

Op zaterdag 18 maart 2023 kan je in Concertgebouw Brugge terecht voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, hét muzikale verjaardagsfeestje van de West-Vlaamse, internationaal gelauwerde succesproducer Patrick Hamilton, die twee dagen eerder zijn 60ste verjaardag viert.

Als producer, arrangeur, componist, songwriter en muzikant draait de veelzijdige Patrick Hamilton al jaren mee op nationaal en internationaal niveau. Denk maar aan het succes van Katherine Jenkins, de superster uit Wales die uitgeroepen werd tot ‘de best verkopende klassieke artieste van de afgelopen 25 jaar’ en die onder leiding van Patrick met vier albums op rij de hoogste stek behaalde in de charts in het Verenigd Koninkrijk. Patrick scoorde met zijn nummers en producties ook hits en nominaties in oa Japan, Noorwegen, Canada, de Verenigde Staten en in eigen land, waar hij de voorbije jaren samenwerkte met heel wat artiesten.

Die avond zal Patrick Hamilton - samen met 20 topmuzikanten - 18 gevarieerde gastartiesten begeleiden waarmee hij de voorbije jaren samenwerkte:

Ingeborg, Raf Van Brussel, Udo, Willy Sommers, Tom Van Landuyt, Petra, Nel Swerts, Yannick Bovy, Garry Hagger, Steffi Vertriest, Ella Luna, Fernando Varela (US) , Marisa (van Paradisio) en Mark Masri (Canada) zijn van de partij. Katherine Jenkins zorgt voor een videosurprise. Jutta Borms zingt, terwijl haar ‘Nog 9 minuten’-podcast-collega’s Hilde De Baerdemaeker en Evi Hanssen de presentatie van deze unieke, feestelijke avond verzorgen.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video