Skip to content

Het beste van JAN SMIT

zaterdag 20/01/2024
20:00
Kursaal Oostende
59,50 - 49,50 -39,50

Jan Smit komt in 2024 met ‘Het Beste van Jan Smit’ terug naar Vlaanderen.

 

Voor de talrijke Jan Smit-fans hebben we goed nieuws, want volgend jaar komt Jan opnieuw naar het Kursaal van Oostende.

Na zijn succesvolle ‘Boven Jan’-theatertournee, gaat Jan nog een stapje verder en zingt hij tijdens ‘Het Beste van Jan Smit’ alleen maar zijn grootste hits en bekendste meezingers.

Op zaterdag 20 januari kan je van ‘Het Beste van Jan Smit’ gaan genieten in het Kursaal Oostende.

 

Ik merk tijdens concerten dat mijn publiek het nog steeds erg leuk vindt om mee te zingen met liedjes zoals ‘Als De Nacht Verdwijnt’, ‘Als De Morgen is Gekomen’ e.v.a. Ook al slaan de nieuwe nummers die ik breng ook lekker aan, door de berichten die ze me sturen en de gesprekjes na afloop van mijn optredens, weet ik dat ze al lang vragende partij zijn voor een tournee waarin ik alleen maar mijn bekendste nummers zing”, zegt Jan Smit.

 

Het is vrij uniek dat we dit in Vlaanderen doen en zelfs de setlijsten passen we daarvoor aan. Bij jullie is ‘Hoeken van de Kamer’ bijvoorbeeld één van mijn populairste liedjes en dankzij de sociale media inmiddels razend populair bij de jeugd. Dat liedje hoort in Vlaanderen gewoon thuis op de setlijst van ‘Het Beste van Jan Smit’. Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar dit worden weer stuk voor stuk mooie avonden in Vlaanderen. Ik kijk er alvast ontzettend hard naar uit”, aldus Jan Smit.

 

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video