Skip to content

SANDRA KIM

Moi, Sandra

sandra kim
zondag 16/10/2022
20:00
Kursaal Oostende
45 - 40 - 35

Sandra Kim wordt vijftig en blaast u dit najaar weg met haar weergaloze concerttour ‘Moi, Sandra’

 

‘Moi, Sandra’ is loepzuivere zang gecombineerd met een arsenaal aan bekende hits en brengt de Belgisch-Italiaanse vedette dit najaar naar het Kursaal Oostende.

 

Op 15 oktober 2022 gaat Waalse nachtegaal Sandra Kim het gouden tijdperk van haar leven in en die mijlpaal wil de zangeres delen met haar fans.

Het wordt een concert met alles erop en eraan.  Met muzikanten, blazers, special guests en een reeks meezingers en –swingers.  Maar het wordt vooral een concert die Sandra zal tonen in al haar veelzijdigheid als rasartieste.

Als een straffe madam die obstakels en toonladders overwon, maar nog lang niet is uitgezongen.  Negentig minuten lang zullen alle songs de revue passeren die Sandra typeren en haar talent etaleren.

 

De Kim de gouden stembanden

De setlist zal divers zijn, net zoals Sandra.  Eigen hits als ‘Bel Me; Schrijf Me’, ‘J’aime la vie’ en ‘Tokyo Boy’ zullen niet aan het lijstje ontbreken en worden ondersteund door een reeks Engelstalige covers, stuk voor stuk wereldhits die Sandra tot haar persoonlijke favorieten rekent.  Tel daarbij nog enkele muzikale verrassingen en het publiek zal een Sandra te zien krijgen die het nog maar zelden te zien kreeg.

 

Het ‘Moi, Sandra’-concert’ zal de gelegenheid bij uitstek worden waar fans van Sandra Kim hun hartje kunnen komen ophalen en waar ze samen met hun idool de kers op een zeer grote verjaardagstaart zullen mogen zetten.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video