Skip to content

20 jaar ABBA GOLD - The Concert Show

#Anniversary tour

vrijdag 23/08/2024
20:00
Kursaal Oostende
54,50 - 44,50 - 39,50

ABBA en hun muziek zijn een fenomeen  in superlatieven! Elke derde wereldburger kent ABBA en hun onsterfelijke melodieën van de vier Zweedse artiesten!

De uitverkoren zangers en musici in het succesvolle ABBA GOLD – The Concert Show benaderen de originele artiesten op een fabelachtige manier !  Vanuit hun tenen hoog muzikaal en met hoge perfectie gepresenteerd is de show een artistieke indrukwekkende herbeleving !

De ABBA Gold artiesten zetten de typische ABBA –performance zo fantastisch neer, dat je merkt dat ze het origineel met hart en ziel in zich hebben.

Natuurlijk is de show zeer van deze tijd. Met alle actuele technische middelen voor een echte podiumshow wordt de ABBA-feeling hier en nu gepresenteerd. Met de originele kostuums en een Zweeds accent – zo is elk klein accent authentiek ABBA.

Het is een echt UITJE!!  De toeschouwers applaudisseren voluit door de euforie en het geluksgevoel wat bij zo’n uitstapje uit de normale dagroutine hoort. Hier kan men terug gaan in de tijd met de oude herinneringen, die ons allen met de ABBA muziek verbindt.

De #Anniversary -Tour geeft al aan dat dit jaar tot feesten uitnodigt.

20 jaar ABBA GOLD The Concert Show  - al meer dan 20 jaren is deze show op Europa’s top podia te vinden.  Het was een echte successtory. Vooral omdat de Concert Show door alle organisatoren sinds het begin tot nu toe gezien wordt als een hoog kwalitatieve productie, die het karakter van ABBA en hun muziek zorgvuldig volgt.

ABBA GOLD The Concert Show heeft zich moeiteloos in het cultuurleven gevestigd , prachtige recensies verzameld en een grote fan volgers groep opgebouwd.  Met ABBA GOLD The Concert Show is de ABBA-mythe perfect tot leven gewekt !

50 Jaar Brighton en Waterloo

In 2024 is er nog een jubileum voor de ABBA fans

50 jaar gelden begon bij het Eurovisie Songfestival de wereldwijde en meer dan 10 jaren lang bijna ongestopte zegetocht van ABBA. De overwinning begon met Waterloo, wat de wereld tot grote verrukking bracht. In 32 landen en door 500 miljoen toeschouwers gezien.  ABBA was reeds voor 1974 al in Zweden actief maar de echte oerknal van enthousiasme was sinds de Grand Prix op 6 april 1974!

De rest is geschiedenis. Op Waterloo volgde:  I do, I do, I do . In Zwitserland en Zuid Afrika nr 1, S.O.S. in Duitsland op nr 1 en de Top Six in de UK. Mamma Mia volgde in 1975 vanuit Australie met een massa hysterie die tot heden doorgaat en die ABBA bijna 400 miljoen verkochte platen en CDs bezorgde. Vanaf toen domineerde ABBA jarenlang de hitparades wereldwijd en geen jaar verging zonder de diverse Superhits, die Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn produceerden.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video