Skip to content

DAVID VANDYCK

IN 'T GROOT

zondag 02/06/2024
18:00
Concertgebouw Brugge
56 - 46 - 39 - 29 - VIP: + 49 €

David Vandyck In ’t Groot mag je best wel heel letterlijk nemen.  David omschrijft het zelf als zijn meest ultieme concert tot nog toe.  Tijdens een onvergetelijke avond in het Concertgebouw van Brugge zal David Vandyck begeleid worden door een groot orkest en strijkers. Ook komen er enkele van zijn muzikale vrienden langs, zelfs uit Nederland!

 

David: “De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om met zeer getalenteerde artiesten en songwriters te mogen samenwerken.  Ik koester mijn samenwerkingen met Jasper Steverlinck, Will Tura, Milo Meskens, Jacqueline Govaert van Krezip en uiteraard mijn songwriting en warme vriendschappen met Douwe Bob en mijn producer Gordon Groothedde.  Dat laat ik allemaal heel graag zien en horen tijdens mijn grootste concert tot nu toe, nog wel in mijn Brugge.  Ik wil Concert Events nu al bedanken voor hun onvoorwaardelijke support en hun geloof in dit project.  Het wordt een waanzinnige avond.  Ik kijk er nu al naar uit!”

 

Tijdens ‘David Vandyck in ’t Groot’ wordt David begeleid door 7 muzikanten en strijkers. Ook komen er enkele van zijn bevriende collega’s langs: DOUWE BOB (NL), CELIEN HERMANS, JEREMIE VRIELINCK en YANNICK BOVY.

 

De VIP-FORMULE omvat het volgende:

  • receptie met witte & rode wijnen, Brugse Zot, Pils, water en fruitsap, variatie van hapjes, soepje, broodje, dessertjes gedurende 1u30 na het concert
  • Meet & Greet met David
  • Goodiebag

 

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video