Skip to content

GÜNTHER NEEFS

De Kracht van de Muziek

vrijdag 09/02/2024
20:00
Concertgebouw Brugge
45 - 40 - 35

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs.  Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer.

Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen.

 

Ook in 2024 zal Günther Neefs volop genieten van een leven vol muziek.

Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van “Liefde voor Muziek”.

Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje.

Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken. Heel wat nieuwe hits zullen de Vlaamse hitlijsten veroveren.

 

Op vrijdag 9 februari trekt Günther Neefs samen met zijn straffe live band uitgebreid met blazers naar het Concertgebouw Brugge met ‘De Kracht van Muziek”.

Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis.

Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden.

 

Het nieuwe album van  Günther Neefs is een mooie mix van nieuw werk en muzikale hoogtepunten uit zijn carrière zullen ook op vinyl versmelten met zijn warme stem.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video