Skip to content

JAAP REESEMA

Laat me nooit meer los

vrijdag 15/11/2024
20:00
Concertgebouw Brugge
56 - 46 - 39 - 29

Na zijn indrukwekkende passages in VTM’s ‘Liefde voor Muziek’ (solo en met Regi) komt Jaap dit najaar naar het Concertgebouw in Brugge!

De ticketverkoop start op vrijdag 5 april om 10 uur.

 

Het is overduidelijk dat de Vlaamse fans Jaap Reesema in hun harten hebben gesloten. Dat bewijzen zijn twee uitverkochte concerten dit weekend in de Lotto Arena en een uitverkocht theaterconcert in Antwerpen afgelopen september.

 

De Nederlander met de warme en herkenbare stem weet duidelijk de perfecte balans te vinden tussen prachtige ballads en uptempo songs. Die brengt hij dit najaar met zijn liveband in  Concertgebouw Brugge (15 november),

 

Met onder andere ‘Kom wat dichterbij’, ‘Ellie’ (met Regi), ‘Nu wij niet meer praten (met Pommelien), ‘Code rood’ (met Lea Rue) en ‘Mijn kleine presidentje’ heeft hij al een behoorlijk aantal hits op zijn naam staan.Velen daarvan staan op zijn laatste album ‘Als je voor me staat’ die nog een paar andere parels omvat zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Met ogen open’ en ‘Alles komt goed’.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video