Skip to content

JASPER STEVERLINCK

The Healing Tour

zondag 01/12/2024
20:00
Casino / SILT Middelkerke
€ 43 - 39

Het lange wachten wordt beloond. 6 jaar na Night Prayer komt het nieuwe album The Healing uit.  De naam van het album is heel bewust gekozen, want dit is de meest persoonlijke plaat van Jasper tot nog toe. De voorbije jaren kwamen er liedjes tot stand die achteraf gezien slimmer zijn dan de artiest, want de profetische teksten waren onbewust tekenend voor het helingsproces. Dat Jasper een wereldstem heeft, begint ook het buitenland eindelijk te beseffen, maar eerst stelt hij zijn nieuwe songs voor in ……….

 

Bij de nieuwe plaat hoort ook een nieuwe show waar vocale en muzikale grenzen verlegd worden. Verrassingen uit het Arid-tijdperk en de jubileumeditie van Liefde Voor Muziek, afgewisseld met de pareltjes van The Healing en de hits van Night Prayer. Begeleid door de meesterlijke pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten wil Jasper zijn liedjes nog dichter en intiemer brengen dan ooit tevoren. Een onbevangen duik in de muzikale wereld van één van de beste stemmen en songwriters van Europa.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video