Skip to content

NIEUWJAARSCONCERT

The Pulse of Joy o.l.v. Dirk Brossé

zaterdag 18/01/2025
20:00
Concertgebouw Brugge
49 - 44 - 38

Hoe kunnen we het begin van een nieuw jaar beter vieren dan met een muzikale trip doorheen een hartverwarmende klankwereld.

 

In The Pulse of Joy brengt Prima La Musica olv de internationaal vermaarde dirigent-componist Dirk Brossé een pittig, verrassend, gevarieerd en wervellend nieuwjaars programma. Soliste van dienst is de gelauwerde zangeres Ibernice MacBean.

Wars van conventies en vastgeroeste gewoontes, nemen ze jullie mee in een boeiende klankwereld waar grenzen alleen worden getekend in het zand, net voor het moment waarop de volgend golf ze weer wegspoelt. Alleen uit liefde voor muziek, met grote L en grote M.

 

Wil je mee genieten van deze muzikale trip kom dan op 18 januari 2025 om 20:00 naar het Concertgebouw Brugge. We meten dan graag jullie polsslag bij het beluisteren van deze muziek.

 

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video