Skip to content

VICKY LEANDROS

MEINE ABSCHIEDS-TOURNEE

dinsdag 09/04/2024
20:00
Kursaal Oostende
€99 - €85 - €68 - €49

DIT CONCERT IS WEGENS GEZONDSHEIDSREDENEN GEANNULEERD EN WORDT VERPLAATST NAAR NIEUWE DATUM.  Uw tickets blijven geldig!

 

VICKY LEANDROS kondigt afscheidstournee aan met haar "Ich liebe das Leben" tournee en komt in 2024 naar Kursaal Oostende!

 

Vicky Leandros, de internationale zangeres met haar onmiskenbare stem en meer dan 55 miljoen verkochte platen wereldwijd, maakt bekend dat ze afscheid zal nemen van het grote podium met een indrukwekkende afscheidstournee "Ich liebe das Leben" (Ik hou van het leven).

 

Na een glansrijke carrière van vijf decennia wil Vicky Leandros haar trouwe fans nog één keer meenemen op een onvergetelijke muzikale reis waarin ze het leven en de liefde viert. Het Belgische publiek zal de kans krijgen om Vicky Leandros nog 2 keer live te zien optreden en te genieten van haar betoverende stem en tijdloze hits.

 

Met meer dan 57 jaar aan muzikale ervaring heeft Vicky Leandros zich een iconische status verworven. Ze heeft de harten van miljoenen mensen over de hele wereld geraakt en heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de "San Marco Orden" (2003), het "Luxemburgse Verdienstkreuz" (2011) en het "Bundesverdienstkreuz am Bande" (2015). Haar veelzijdigheid en unieke talent hebben haar in staat gesteld om zich voortdurend opnieuw uit te vinden en muziekgenres te overstijgen.

 

Vicky Leandros kijkt ernaar uit om haar Belgische fans te verwelkomen tijdens deze emotionele afscheidstournee. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol tijdloze hits, persoonlijke favorieten en enkele verrassingen. Samen met fantastische muzikanten en een meeslepende sfeer op het podium, zal Vicky Leandros haar publiek trakteren op een unieke muzikale ervaring.

 

Tickets voor Vicky Leandros zijn te koop vanaf 4 juli om 10u00 

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video