Skip to content

WHITNEY

A Tribute by GLENNIS GRACE

zaterdag 18/11/2023
20:00
Kursaal Oostende
49,50 - 44,50 - 39,50

Glennis Grace brengt fenomenale Whitney Houston-tribute

 

"Fenomenaal", "Onwaarschijnlijk straf", "Wat een stem", "Whitney is alive!",...de superlatieven vlogen ‘America’s Got Talent’-finaliste Glennis Grace in 2018 en 2019 om de oren na haar zeer succesvolle Whitney Houston-tributes in Nederland en België (uitverkochte Lotto Arena in oktober 2019). We hebben er even op moeten wachten, maar dit najaar keert de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug naar ons land met ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’.  Glennis Grace brengt tijdens deze verbluffende ode op onnavolgbare wijze een variatie aan tijdloze pareltjes en onvervalste wereldhits van de legendarische Whitney Houston.

“Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers opnieuw te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden.”

-Glennis Grace -

In 2018 maakte de wereld dankzij ‘America’s Got Talent’ kennis met de grenzeloze zangcapaciteiten van de Nederlandse Glennis Grace. Ze blies er de jury, het publiek en de miljoenen tv-kijkers een eerste keer omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’. De toon was meteen letterlijk gezet en de ravissante Nederlandse stoomde helemaal door tot in de finale.

Geruggesteund door deze indrukwekkende prestatie en de lovende commentaren, concerteerde Glennis in oktober 2018 voor het eerst met haar muzikale eerbetoon ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies na afloop, bleek dat de muziek van Whitney Houston de mensen nog altijd in vervoering bracht (en brengt) en Glennis Grace werd door pers en publiek geroemd om haar stemgeluid en bezieling:

“Ik was gekomen voor een avond Whitney Houston liedjes. Maar dit was anders, want wat jij vanavond gaf, was je ziel. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Om zo te stappen in iemand anders huid, die tot leven te wekken en ook nog eens jezelf te blijven. Buitenaards goed!”

Jandino Asporaat

Nederlandse stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator & producer.

“Wat een concert! Iedere noot was raak.”

Humberto Tan

Nederlandse radio- en televisiepresentator

“Het was echt niet normaal hoe goed. Glennis zingt gewoon zo verschrikkelijk buitenaards goed.

Ik vond het echt niet normaal!

Ronald Molendijk

Presentator, RTL Boulevard

Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland, bracht Glennis Grace de show in 2019 o.a. ook nog in Ahoy Rotterdam en een eveneens uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. We hebben er sindsdien even op moeten wachten, maar in november 2023 komt de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug naar ons land met dit fenomenale eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston.

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video