Skip to content

WILLY SOMMERS

Moederdagconcert

zondag 11/05/2025
15:00
Casino Middelkerke / SILT
€ 49 - 39 LUNCH + € 70

TICKETVERKOOP START BINNENKORT

We nodigen je opnieuw uit voor een onvergetelijke middag vol warmte, emotie en de tijdloze muziek van de enige echte Willy Sommers.

Op 11 mei brengt deze iconische artiest een speciaal concert ter ere van alle moeders.

De charismatische Willy Sommers zal je meenemen op een reis door zijn grootste hits. Van "Zeven anjers, zeven rozen" tot "Laat de zon in je hart", elk nummer belooft een golf van herinneringen en pure vreugde.

Dit concert is niet zomaar een muzikale ervaring; het is een eerbetoon aan alle moeders en een gelegenheid om hun liefde en toewijding te vieren.

Neem dus de tijd om Moederdag op een buitengewone manier te vieren. Vergeet het traditionele en geef jezelf en je moeder een geschenk dat hun harten zal verwarmen - een middag in het gezelschap van Willy Sommers.

Reserveer nu je plaatsen, want deze feestelijke middag belooft een aaneenschakeling te worden van emoties, verbondenheid en ambiance. Mis het niet! 🎶✨

 

LUNCH 12u

  • Ontvangst en welkomstdrink met fingerfoods
  • Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
  • Incl. wijnen, frisdranken, waters , vruchtensappen, pils gedurende de duur van de maaltijd
  • Unieke setting op de mezzanine met zicht op zee

All night long

Dineren en overnachten

Een hapje eten voor het concert? Of gezellig nagenieten na de show? Geniet van een zorgeloze avond en boek een tafel en/of hotel in de buurt! Wij verzamelden enkele adresjes waar het heerlijk vertoeven is.

Play Video